torsdag 12 juli 2018

Gränspartiet.

Detta är startskottet för Sveriges viktigaste parti!  Gränspartiet.... det absoluta enfrågepartiet, det enda partiet som har det enda svaret på samhällsfrågorna, den enda lösningen på samhällsproblemen.

Vi driver frågan som påverkar alla samhällsfunktioner, den enda lösningen för Sverige.
En stängd gräns, en fysiskt stängd gräns med gränskontroll som har full vetskap om vad som passerar vår nationalgräns, både in och ut är en förutsättning för en positiv utveckling för Sverige som nation.
Om Sverige som nationalstat inte har möjlighet att inom EU ta kontroll över sin egen gräns, innebär det att vi lämnar EU...Swexit.

En stängd gräns lägger idag fokus på den okontrollerade invandringen som är en följd av beslutet 1975:26 om det mångkulturella samhället, en fin tanke men en utopi.
Vi ser heller inget egenvärde i en ständig befolkningsökning .

En stängd gräns skall stoppa införsel av vapen , droger och människohandel som göder kriminalitet och parallellsamhällen . En stängd gräns skall stoppa utförsel av stöldgods som dränerar normsamhället .

På 40 år har Sveriges befolkning ökat från 8 till 10 miljoner. 2 miljoner invandrare som placerats i "öar" , utanförskapsområden, no-go zoner runt om i landet till en stor samhällskostnad, inte sen -70 talet har invandrarna som grupp betalat sina kostnader.

Alla andra partier talar "bara" om denna enda fråga, "migrationspolitiken" men förespråkar ändå en invandring med 50-100 tusen nyanlända per år, det vill säga 1-2 nya utanförskapsområden till varje år.

Gränspartiet stänger gränsen helt för invandring på obestämd framtid tills en rehabilitering av den svenska nationen kan märkas.
Det finns inte någon samhällsfråga som inte drar fördel av en stängd gräns för invandring.
Ställ er frågan vad som blir bättre med 2 miljoner fler medborgare !
Vård, skola, och omsorg är partiernas valfläsks favoriter! Ekonomi, kriminalitet och kommunikation.....kan ni hitta något som blir bättre har ni lurats av etablissemangets propagandamaskin vars uppgift är att undanhålla fakta för svenska folket.

Ja , till och med grundvattennivån och blodbanken gynnas av en stängd gräns.

Övriga partier övertrumfar varandra med miljarder i åtgärdspaket och satsningar. Gränspartiet går på orsak och verkan. Vi ser inte fler poliser som ett självändamål, vi vill se färre polisärenden och det får vi genom att stänga gränsen, inte genom att utbilda nya poliser som inte ens ersätter de som slutar på grund av problemets orsak, de ständigt växande parallellsamhällena .

Vi har tillräckligt med svenska idioter på våra häkten så varför importera fler?
Problem som man aldrig kan bygga bort eller jobba ifatt kan bara förebyggas, ett stopp nu är sista chansen att på sikt rädda Sverige.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar