torsdag 22 november 2018

Nej till svenskarna, ut med svenskarna...

Sverige håller på att lagstifta bort svensken. Den lagstiftning som sker idag är en anpassning till omständigheterna som är en följd av migrationen, en anpassning och möjliggörande av ett pågående folkutbyte.

Ett missbruk av tre lagparagrafer : religionsfrihet, hets mot folkgrupp och det mångkulturella samhället 1975:26 har öppnat Sverige likt Pandoras box.

Paragraferna som på sin tid och var för sig var tänkta som ett harmlöst skydd för den svage har i dagens extrema samhälle blivit ett livsfarligt hopkok som hotar åsiktsfrihet, folkstyret, nationalstaten och ytterst svensken som folkgrupp.

Religionsfriheten vars tanke var att ge individen rätten att utöva sin religion används idag som verktyg för att tvinga samhället att anpassa sig till Islam.

Hets mot folkgrupp skulle ge ett skydd åt minoriteter och det onormala men har blivit ett vapen mot det "etniskt svenska", en aktivistisk tolkning gör att svensken är den enda folkgrupp på jorden som  enligt lagen inte kan utsättas för hets och är i det läget rättslös och kan jagas fritt. Och då är ändå svensken en mycket mindre grupp än judarna.

Det mångkulturella samhället 1975:26 som baserades på erfarenheter av de positiva faktorer som en begränsad arbetskraftsinvandring bidrog till har utan anpassning till en idag helt annan verklighet och samhällsutveckling blivit grundförutsättningen för det pågående folkutbytet.

1975:26 paragrafen som ger svensken det fulla ansvaret för migrantens välfärd, till en enorm ekonomisk kostnad men ett långt högre pris eftersom det bryter ner välfärdssamhället och upplöser samhällskontraktet, ett grundrecept för en nationell katastrof i alla historiska perspektiv.

Det sociala experiment som det mångkulturella samhället i grunden är uttryck för har likt den "galne forskarens experiment" för länge sedan spårat ur.
Den första oönskade bieffekten som tidigt visade sig i Malmö och Stockholm var de  parallellsamhällen som idag har spridit sig till hela landet men som sedan -80 talet effektivt mörkats och retuscherats av samtliga regeringar och partier som var delaktiga i besluten 1975:26.
Trots att "locket på " varit effektivt och ingen har "glappat", hamnade ändå skiten i fläkten till slut. Sommaren 2015 då migrationstrycket blev för stort avslöjades systemfelet med den svenska migrationspolitiken. Integrationen som skulle varit den "svenska stoltheten" att visa upp i den globala godhetsmanegen har nu likt ett dopingfall blivit något ingen längre vill kännas vid.

2,4 miljoner invandrare sen -80 talet och ingenting görs för att minska inflödet. Migrationen har blivit en "industri" som bara de tre sista åren kostat över 200 miljarder. I samma takt som välfärden krackelerar, ser andra till att förse sig av miljardflödet och oheliga allianser med aktivister på alla myndighetsnivåer som missbrukar lagparagrafer har gjort  "migrationspolitiken" till en självgående organism helt utan kontroll. Att göra det nödvändiga , att stänga gränsen helt för nyanlända blockeras av banal godhet och politisk aktivism.

Med 3-4 % utomeuropeiska invandrare i ett bostadsområde gör att "svenskarna" flyttar ut, vi har över 22% invandrare i Sverige. Om 20 år kan antalet invånare med invandrarbakgrund närma sig 50 %, då har vi halva befolkningen med helt andra kulturella rötter än svenska. Att i detta läge fortsätta ropa på integration är korkat när vi överallt annars ser att sådana omständigheter alltid leder till en sak........... Inbördeskrig.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar